Verschillende soorten reclame op het internet

 

Op het internet wordt ook steeds meer geadverteerd, en dit is ook logisch door de enorme groei die het internet de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.

Het leuke is dat internet nog steeds elke dag groeit, en dit ook nog wel de komende jaren gaat doen.

Vrijwel iedereen maakt gebruik van het internet, en dan met name van de bekende sociale netwerken zoals Facebook en Twitter, en we zoeken ook allemaal op Google en natuurlijk ontstaan er zo ook heel veel nieuwe soorten reclame.

Vooral Google heeft het mogelijk gemaakt om vrijwel overal op het internet te kunnen adverteren door middel van Adsense, een programma dat door de internetreus is ontwikkeld om advertenties op zowel eigen websites te krijgen als op websites van derden.

Waar je dan ook op het internet kijkt, je ziet overal wel advertenties, en bedrijven maken hier gretig gebruik van.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is HET-STREEKNIEUWS-LOGO-NIEUWS-UIT-DE-GEMEENTEN-NOORDENVELD-LEEK-EN-REGIO-nw-c-zwart-achtergrond-1024x363.png

De verschillende soorten reclame online zijn een mooie toevoeging aan de marketingmix, en zijn dan ook voor zowel grote als kleine bedrijven betaalbaar. Het leuke is dat je pas betaald wanneer een bezoeker daadwerkelijk je website heeft bezocht.

De grap is ook nog een keer dat mensen niet alleen online surfen, maar ook online radio luisteren en films en tv kijken.

Je kunt daardoor ook online adverteren bij radio en film/tv aanbieders, en de kosten voor online adverteren liggen aanzienlijk lager wat dus ook nog eens een enorm voordeel is!

Daarom vallen de soorten reclame op het internet enorm op bij ondernemers, en wordt er ook veel gebruik van gemaakt.

voordelen: Relatief goedkoop, en misschien nog wel meer mensen te bereiken dan via de tv en radio met de soorten reclame online.

De nadelen: Er zijn weinig nadelen, behalve dat het voornamelijk interessant is voor bedrijven die ook voor een groot deel online ondernemen.

 

Related posts

Welkom bij RegioTV Tiel

Welkom bij RegioTV Tiel

   Ons nieuwste project is het realiseren, coördineren en lanceren van een uniek regionaal online nieuwsplatform, aan de juiste persoon (personen), op het juiste moment, op de juiste plaats, met het laatste nieuws en informatie. Het RegioTV Tiel online nieuws- en informatieplatform is...

Uniek Nieuws Platform

Uniek Nieuws Platform

  Het RegioTV Tiel Online Platform gebruikt een nieuw en uniek online nieuwsberichten concept en strategie. Naast o.a.: producten, activiteiten, organisaties en bedrijven om klanten of bezoekers te vinden en te bereiken binnen de regionale zakelijke omgeving. Het online Platform is waar...

Micro Locals

Micro Locals

  RegioTV Tiel lanceert een uniek concept - het Micro Locals Project-. Om online nieuws, business, promotie, informatie, communicatie en service online effectief te positioneren in de nieuwssector & zakelijke markt. Het online nieuwsplatform van RegioTV Tiel is een unieke nieuws-...

Leave a comment