Menu Pos Ontwikkeling

 

De afgelopen twee jaar is het ontwerp-team van RegioTV Tiel m.b.t. het MENU POS -process online systeem- overgegaan naar de laatste fase van het proces voor het maken en bouwen van het nieuws- en informatiesysteem.

Hieraan werkte het RegioTV Tiel team, terwijl we alle ideeën die tijdens de vele vergaderingen zijn besproken, meenemen naar het te realiseren Nieuws & Informatie platform.

Met als doel om het management, klanten en partners op de hoogte te houden van het Nieuwsplatform en de realisatiefase en de project- en conceptstatus.

Elk lid van het RegioTV Tiel team heeft wel een register bijgehouden van hun realisatievoortgang en werk m.b.t. MENU POS.

download de Menu POS informatie

  • RegioTV-Tiel-Menu-POS-systeem_Pagina_1-3-scaled.jpg
  • RegioTV-Tiel-Menu-POS-systeem_Pagina_2-2-scaled.jpg
  • RegioTV-Tiel-Menu-POS-systeem_Pagina_3-3-scaled.jpg
  • RegioTV-Tiel-Menu-POS-systeem_Pagina_4-2-scaled.jpg
  • RegioTV-Tiel-Menu-POS-systeem_Pagina_5-2-scaled.jpg

 

 

 

 

 

Hoe werkt MENU POS eigenlijk?

Eigenlijk is het een software programma die je als het ware over de bestaande programma’s heen legt. Deze kan vervolgens dezelfde handelingen als een fysiek persoon uitvoeren.

Dus het invullen van een zoekveld in een website of het knippen en plakken van informatie uit 1 bestand in een ander bestand. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een software robot werkt op een eigen fysieke computer en je ziet vervolgens ook de handelingen die worden uitgevoerd.

Robotic Process Automation en software robots

Software robots zijn minder bekend dan Robotic Process Automation, ookwel RPA genoemd. Feitelijk zijn software robots hetzelfde als RPA. Alleen in de financiële dienstverlening wordt veel gesproken over software robots. In deze industrie wordt veel gebruik gemaakt van deze robots

In veel organisaties hebben de robots ook eigen namen en worden gezien als onderdeel van het team.

Wat is een software robot?

Een software robot, soms softbot genoemd, is een vorm van AI (Artificial Intelligence ookwel Kunstigmatige Intelligentie).

Het is een systeem dat werkt op een standaard computer in plaats van bijvoorbeeld op een server. Met een software robot worden taken uitgevoerd die daarvoor door eigen medewerkers werden uitgevoerd.

Naar verwachting zullen een groot deel van alle organisaties in Nederland op korte termijn delen van hun werk overlaten aan robots. Dit betekent tegelijkertijd dat werkvloeren er heel anders gaan uit zien.

En ook dat het werk van medewerkers veel strategischer en inhoudelijker van aard zal worden. Met het inzetten van software robots kunnen pieken in werkdruk gemakkelijk worden opgevangen.

Door het inzetten van deze virtuele medewerkers, kan capaciteit snel worden op- en afgeschaald worden.

Welke soorten software robots zijn er?

Een mooi voorbeeld van een software robot, zijn diegene die worden ingezet om continue websites door te ploegen op zoek naar bepaalde informatie. Denk aan webshops, welke altijd producten tegen de laagste prijs willen aanbieden. Een software robot doorzoekt alle websites van alle concurrenten en bepaald zo de meest economisch voordelig prijs voor een product.

Een ander type software robot is diegene die op administratieve afdelingen wordt ingezet. De ING maakt gebruik van een leger aan software robots om transacties uit te voeren of om documenten aan te maken. Bij een aanvraag voor een nieuwe bankrekening raadpleegt de robot diverse systemen (bijvoorbeeld Bureau Kredietregistratie) om te bepalen of iemand in aanmerking komt voor een bankrekening.

Als een nieuwe klant voldoet aan de criteria worden vervolgens door de robot alle benodigde documenten klaargezet voor verzending.

Een andere bekende soort software robot zijn de chatbots op websites. Deze kan steeds beter interacteren met klanten zonder dat je doorhebt met een robot te communiceren. Door de combinatie met AI, kunnen robots na verloop van tijd steeds beter klantvragen beantwoorden.

 

Related posts

Visie, Missie & Doelstelling

Visie, Missie & Doelstelling

  De nieuwste missie van RegioTV Tiel is het uitrollen en vermarkten van een uniek online nieuws- en informatieplatform concept. Digitale nieuwsmodules, een nieuws platform, viral omgeving en het RegioTV Tiel marketingconcept om de aantrekkelijkheid van het nieuwsconcept te vergroten voor...

Online Strategie

Online Strategie

  De in te zetten marketing strategie van RegioTV Tiel omvat een hoog regionaal online nieuws gehalte, naast items over politiek, sociaal gebied, onroerend goed, zaken, sport, waterplezier, recreatie, fitness, tentoonstellingen, evenementen, business, hotel, entertainment en buiten- en...

Altijd op zoek naar kwaliteit

Altijd op zoek naar kwaliteit

  Bij RegioTV Tiel moesten we heel wat wegen bewandelen, helemaal beginnen vanaf het begin met het Nieuws & Informatie Platform. Maar door de geweldig inzet van het RegioTV Tiel team boekte men al snel vooruitgang en om er zeker van te zijn dat we onze focus nooit zouden...

Leave a comment