Online samenwerking

 

Het RegioTV Tiel Platform is een uniek online nieuws & informatie platform combinatie op regionaal en landelijk niveau.

Het online platform versterkt de verschillende regionale publieke tv, radio, online en omroepen die onderscheidende regionale journalistiek brengen.

Het unieke aan het online nieuws & informatie platform is dat er een online samenwerkingsmogelijkheid wordt aangeboden tussen regionale nieuwsorganisaties, gemeenten, zakelijke markt en andere partijen.

Kenmerk van een online samenwerkingsorganisatie is dat het netwerk niet in formele zin bestuurd wordt.

Deelnemers onderschrijven strategische doelen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DX24jLSW4AAe8Fp-1024x768.jpg

Op basis van distributie en marketing op o.a., de programma’s en op projectmatige basis worden concrete resultaten regionaal en landelijk online gepromoot. Waarbij per regio verschillende nieuwsberichten kunnen worden aangeboden.

Dit betekent dat het vooral gaat om de sturing op de gezamenlijke ‘inzet’ van de betrokken regionale organisaties in het project en de sturing van de gemeenschappelijke online activiteiten.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is nieuwsconcept-regionaal-nieuws-op-krantenachtergrond-98981063-1024x694.jpg

Want deze regionale bedrijven zien wat er in de regionale samenleving gebeurt, brengen nieuws, controleren de macht en dragen bij aan een sterkere verbondenheid in de regio.

Het platform i.s.m. de regionale tv- en radio omroepen zet zich ervoor in om met hun publieke media-aanbod een beter, groter en breder publiek te bereiken, naast meer advertentie mogelijkheden.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2048x1152-1024x576.jpg

Het gezamenlijke regionale aanbod op het RegioTV Tiel Platform vormt het uitgangspunt voor deze overzichtelijke regionale & landelijke nieuwscyclus.

 

Related posts

Visie, Missie & Doelstelling

Visie, Missie & Doelstelling

  De nieuwste missie van RegioTV Tiel is het uitrollen en vermarkten van een uniek online nieuws- en informatieplatform concept. Digitale nieuwsmodules, een nieuws platform, viral omgeving en het RegioTV Tiel marketingconcept om de aantrekkelijkheid van het nieuwsconcept te vergroten voor...

Online Strategie

Online Strategie

  De in te zetten marketing strategie van RegioTV Tiel omvat een hoog regionaal online nieuws gehalte, naast items over politiek, sociaal gebied, onroerend goed, zaken, sport, waterplezier, recreatie, fitness, tentoonstellingen, evenementen, business, hotel, entertainment en buiten- en...

Altijd op zoek naar kwaliteit

Altijd op zoek naar kwaliteit

  Bij RegioTV Tiel moesten we heel wat wegen bewandelen, helemaal beginnen vanaf het begin met het Nieuws & Informatie Platform. Maar door de geweldig inzet van het RegioTV Tiel team boekte men al snel vooruitgang en om er zeker van te zijn dat we onze focus nooit zouden...

Leave a comment