Lokale soorten reclame

 

Lokale soorten reclame zijn ook ontzettend populair, en ook hier zijn weer diverse soorten die we niet allemaal gaan noemen in deze tekst, maar die je eventueel wel verder op de website kunt terugvinden.

Het leuke is dat je via de lokale manier wel heel gericht kunt adverteren, en dus bijvoorbeeld in de stad kunt adverteren op verschillende manieren, en op deze manier hebben mensen gelijk de kans om op je advertentie af te komen.

Wanneer je het adverteren via de diverse lokale soorten reclame op de juiste manier aanpakt, dan kun je hier dagelijks profijt van hebben en ook financieel is het een stuk meer haalbaar voor de gemiddelde ondernemer.

Een erg leuke en vrij nieuwe soort reclame is het adverteren via gedeelde schermen die in verschillende winkels hangen in de stad.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Delta-Media-18-1.jpg

Als ondernemer zijnde kun je op deze manier heel gericht en goedkoop adverteren, en mensen bereiken die al in de stad zijn. Kom je hier dus met een goede aanbieding, dan is de kans groot dat je het effect op korte termijn zal merken.

de voordelen: Goedkoop, en haalbaar voor vrijwel iedere ondernemer. Lokale bekendheid opbouwen wordt makkelijker.

nadelen: Gezien de prijs en het gemak kan ik hier geen nadelen opnoemen.

Verschillende soorten reclame, met de officiële benaming

Hierboven hebben we veel voorkomende reclamesoorten opgenoemd, maar er zijn nog veel meer verschillende reclames. Deze hebben dan ook vaak een naam, waar menig zzp-er/mkb’er maar weinig mee kan.

Daarom geven wij bij de echte namen een vertakte uitleg, zodat je een beter beeld krijgt over de betekenis van deze veelal vaktermen.

 

Handelsreclame –

Handelsreclame wordt gebruikt om binnen te komen bij handelaren als winkels (detailhandel) en groothandels. De bedrijven die door middel van deze vorm van reclame worden benaderd, zorgen er vervolgens weer voor dat producten op de markt terechtkomen bij consumenten, of zakelijke afnemers.

Consumentenreclame –

Consumentenreclame kom je werkelijk overal tegen. De consument is in veel gevallen de end-user en hierdoor worden vooral kanalen ingezet waar veel consumenten te vinden zijn. De afgelopen jaren zien we vooral een toename in advertenties online.

Denk bij deze toename aan de websites die je bezoekt, waar je advertenties tegenkomt, sociale media (Facebook, Instagram, Etc), overal vind je tegenwoordig reclame die is afgestemd op consumenten.

Naast de reclame die je tegenkomt op het internet, zijn er natuurlijk ook nog veel reclames op tv, radio en eigenlijk overal om ons heen.

Industriële reclame

Industriële reclame is ook erg breed, maar dan hoofdzakelijk gericht op bedrijven. Fabrikanten proberen bedrijven te bereiken via bijvoorbeeld beurzen, maar ook door bedrijven rechtstreeks te benaderen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is images.jpg

Related posts

Visie, Missie & Doelstelling

Visie, Missie & Doelstelling

  De nieuwste missie van RegioTV Tiel is het uitrollen en vermarkten van een uniek online nieuws- en informatieplatform concept. Digitale nieuwsmodules, een nieuws platform, viral omgeving en het RegioTV Tiel marketingconcept om de aantrekkelijkheid van het nieuwsconcept te vergroten voor...

Online Strategie

Online Strategie

  De in te zetten marketing strategie van RegioTV Tiel omvat een hoog regionaal online nieuws gehalte, naast items over politiek, sociaal gebied, onroerend goed, zaken, sport, waterplezier, recreatie, fitness, tentoonstellingen, evenementen, business, hotel, entertainment en buiten- en...

Altijd op zoek naar kwaliteit

Altijd op zoek naar kwaliteit

  Bij RegioTV Tiel moesten we heel wat wegen bewandelen, helemaal beginnen vanaf het begin met het Nieuws & Informatie Platform. Maar door de geweldig inzet van het RegioTV Tiel team boekte men al snel vooruitgang en om er zeker van te zijn dat we onze focus nooit zouden...

Leave a comment