Welkom bij RegioTV Tiel

  

Ons nieuwste project van RegioTV Tiel is het realiseren, coördineren en lanceren van een uniek online viral, radio & nieuwsplatform,

aan de juiste persoon (personen), op het juiste moment, op de juiste plaats, met de laatste informatie.

Het RegioTV Tiel online nieuws- en informatieplatform is ontworpen om bezoekers te informeren en de radio,

 nieuws & business sector landelijk online te promoten in Nederland.

.

 

Uniek Radio, Tv, Nieuws & Informatie Platform

Het Nieuws & Informatie Platform van RegioTV Tiel is een uniek en exclusief viral video, radio, nieuws & informatie bron.

Met o.a.: muziek, landelijk en regionaal nieuws, virale content, luxe, vrije tijd, sport, food, weerbericht, politiek, hotel, fitness, website en bedrijfsinformatie.

Geschikt om elk project, organisatie, beurs en bedrijf dat hun info, profiel, product of online aanwezigheid op het Internet wil vergroten met behulp van de nieuwste marketingstrategie, promotie, technieken, diensten en tools van RegioTV Tiel.

Het RegioTV Tiel Platform is een uniek online nieuws & informatie platform combinatie op regionaal en landelijk niveau.

Het online platform versterkt de verschillende regionale publieke tv, video, radio, online en omroepen die onderscheidende regionale journalistiek brengen.

Het unieke aan het online nieuws & informatie platform is dat er een online samenwerkingsmogelijkheid wordt aangeboden tussen regionale nieuwsorganisaties, gemeenten, politiek, zakelijke markt en andere partijen.

Kenmerk van een online samenwerkingsorganisatie is dat het netwerk niet in formele zin bestuurd wordt.

Deelnemers onderschrijven strategische doelen.

.

 

Op basis van distributie en marketing op o.a., de programma’s en op projectmatige basis worden concrete resultaten regionaal en landelijk online gepromoot. Waarbij per regio verschillende nieuwsberichten kunnen worden aangeboden.

Dit betekent dat het vooral gaat om de sturing op de gezamenlijke ‘inzet’ van de betrokken regionale organisaties in het project en de sturing van de gemeenschappelijke online activiteiten.

.

 

Want deze regionale bedrijven zien wat er in de regionale samenleving gebeurt, brengen nieuws, controleren de macht en dragen bij aan een sterkere verbondenheid in de regio.

Het RegioTV Tiel online platform – i.s.m. de landelijke en regionale tv- en radio omroepen- zet zich ervoor in om met hun publieke media-aanbod een beter, groter en breder publiek te bereiken, naast meer advertentie mogelijkheden.

,

.

Het RegioTV Tiel Online Platform omvat een uniek online video, radio, tv, nieuws & informatie platform combinatie op regionaal en landelijk niveau.

Met o.a.: muziek, virale content, lokale nieuws, vrije tijd, sport, food, onroerend goed, weerbericht, politiek, sociale items, fitness, website en bedrijfsinformatie.

Geschikt om elk project, organisatie en bedrijf dat hun info, profiel, product of online aanwezigheid op het Internet wil vergroten met behulp van de nieuwste marketingstrategie, promotie, technieken, diensten en tools van regio nieuws.

Het online platform versterkt de verschillende regionale publieke tv, radio, online en omroepen die onderscheidende regionale journalistiek brengen door het micro locals team.

RegioTV Tiel gebruikt medio 2022 een eigen uniek ontworpen Menu POS (Process Online Systeem), een zogenaamd RPA -Robotics Process Automation systeem.

.

.

Voor al haar toekomstige interne werkzaamheden om deze te ondersteunen en te verwerken.

Het Micro Locals project is waar regionale partners hun nieuws, items, video, of informatie eenvoudig op het RegioTV Tiel Platform vermelden om meer bezoekers, traffic, promotie, omzet, klanten en resultaten te vergroten.

Het online marketing platform en het Menu POS systeem van Nova Media moet meer zijn dan alleen het aanbieden van nieuwsberichten afbeeldingen, video’s of teksten.

Het Menu POS systeem is de belichaming van alles dat de kern is van het online nieuws- en informatie platform.

Geïntegreerde functionaliteit en geautomatiseerde robots vormen de ruggengraat van het Menu POS systeem. En is onderdeel van de noodzaak om nieuws, bedrijven, producten en meer snel en eenvoudig te upgraden.

Het unieke aan het online radio, nieuws & informatie platform is dat er een online samenwerkingsmogelijkheid wordt aangeboden tussen regionale nieuwsorganisaties, gemeenten, politiek, zakelijke markt en andere partijen door RegioTV Tiel.

.

.

Op basis van distributie en marketing op o.a., de programma’s en op projectmatige basis worden concrete resultaten regionaal en landelijk online gepromoot.

Waarbij per regio naast o.a.; een muziekprogrammering, verschillende nieuwsberichten en advertenties kunnen worden aangeboden.

Dit betekent dat het vooral gaat om de sturing op de gezamenlijke ‘inzet’ van de betrokken regionale organisaties in het RegioTV Tiel project en de sturing van de gemeenschappelijke online activiteiten.

Kenmerk van een online samenwerkingsorganisatie is dat het netwerk niet in formele zin bestuurd wordt.

Het micro locals concept binnen het RegioTV Tiel Online Platform vormt het middelpunt voor het aanbieden van deze overzichtelijke regionale & landelijke nieuwscyclus.

.